Dřevostavby Brno - Pergoly-brno.cz

Posted in Ostatní

Dřevostavba je charakterizována jako objekt, jehož základní stavební prvek je dřevo, případně materiály založené na bázi dřeva. Kdysi se objevil názor, že jsou dřevostavby méně hodnotné než zděné budovy. To je však minulostí a dnes nabízí dřevostavby Brno moderní bydlení. O kvalitě objektů vás přesvědčí také skutečnost, že stále více lidí se rozhoduje pro život v dřevostavbách.

Rekonstrukce bytů - Aretti.cz

Posted in Ostatní

Čas od času je třeba provést generální úpravu interiéru. Například toužíme po moderních krbových kamnech a nové podlaze nebo se nám už nelíbí původní schodiště. Rekonstrukce bytů zahrnuje spoustu činností, které je výhodné přenechat zkušeným profesionálům. Firma Aretti, zakázkové interiéry, realizuje kompletní rekonstrukce bytů na klíč, na základě klientových požadavků a potřeb.

Vnitřní parapety - Argona.cz

Posted in Ostatní

Vnitřní parapety jsou určeny pro užití v obytných prostorách nebo provozech. Stávají se důležitým doplňkem každého interiéru a jejich hlavní funkcí je ukončení zdiva. Moderní vnitřní parapety zákazníkům nabízí společnost Argona, velkoobchod s okenním a dveřním příslušenstvím. Široký sortiment zboží obsahuje vnitřní parapety z prvotřídních a osvědčených materiálů, a to z dřevotřísky nebo plastu.

Dřevostavby Brno

Posted in Ostatní

Preferujete ve světě bydlení přírodní materiál? Pak se vám budou zamlouvat dřevostavby Brno, které nabízí moderní bydlení. Dřevostavby jsou navržené tak, aby jejich realizace a likvidace byla šetrná k životnímu prostředí. Hlavním konstrukčním prvkem je dřevo, jak už napovídá samotný název těchto budov. K výstavbě je použito nejen dřevo, který je charakterizován jako trvale obnovitelný zdroj, a také materiály zdravotně a ekologicky nezávadné.

Rekonstrukce bytového jádra Zlín

Posted in Ostatní

Chcete si zpříjemnit a zkvalitnit bydlení v panelovém bytě? Pak vás bude zajímat rekonstrukce bytového jádra, která v posledních letech patří k nejžádanějším úpravám interiéru. Rekonstrukce bytového jádra Zlín se provádí tak, že se v bytech odstraní umakartové jádro a zároveň se změní koupelna a toaleta. Spousta bytů má interiér nevhodně řešený, a tak se nedají prostory efektivně využívat.