Dron jako pomocník i prostředek zábavy

Posted in Ostatní

Pokud se řekne dron, každý si představí takovou tu malou, otravnou a létající věc, která našla obrovské využití například v bezpečnostních agenturách pro střežení objektů, přes zneužívání bulvárními plátky až po volnočasové využití.

Kanceláře pro ty nejlepší

Posted in Ostatní

V Praze rostou kanceláře jako houby po dešti. Není snad dne, kdy by se neobjevil nový projekt na vybudování další budovy sloužící firmám jako pracovní sídlo. Až si občas jeden říká, že tolik firem tu neoperuje, aby se mohla kapacita všech budov naplnit.

Co sledovat při výběru tlakové nádoby?

Posted in Ostatní

Vybíráte tlakovou nádobu a tak nějak vůbec netušíte, co by měly dobré tlakové nádoby mít a co ne? Pak jste na správné stopě, protože v tomto článku vám poradíme, jak na výběr.

  • Udělejte průzkum trhu. Tzn. prohlédněte si výrobce, varianty produktů a jejich cenové rozpětí. Vyberte si několik favoritů.
  • Rozhodněte se, jestli chcete horizontální nebo vertikální verzi. Vaše rozhodování bude pak snazší.
  • Dále zvolte objem nádoby, který bude pro vaše účely nejvhodnější.
  • Konečné rozhodnutí udělejte na základě zjištěné hodnoty maximálního přetlaku, připojovacího rozměru a také toho, jestli je dané provedení s vakem nebo bez.
  • Co je potřeba sledovat při výběru tlakové nádoby?

    Posted in Ostatní

    Vybíráte tlakovou nádobu a tak nějak vůbec netušíte, co by měly dobré tlakové nádoby mít a co ne? Pak jste na správné stopě, protože v tomto článku vám poradíme, jak na výběr.

    Udělejte průzkum trhu. Tzn. prohlédněte si výrobce, varianty produktů a jejich cenové rozpětí. Vyberte si několik favoritů.
    Rozhodněte se, jestli chcete horizontální nebo vertikální verzi. Vaše rozhodování bude pak snazší.
    Dále zvolte objem nádoby, který bude pro vaše účely nejvhodnější.
    Konečné rozhodnutí udělejte na základě zjištěné hodnoty maximálního přetlaku, připojovacího rozměru a také toho, jestli je dané provedení s vakem nebo bez.

    Nenaleťte pražským podvodníkům

    Posted in Ostatní

    V Praze je hlavně pro cizince a lidi, kteří se v dané oblasti nevyznají, draze...Pokud nechcete naletět podvodníkům, tak se v jakékoliv oblast raději obraťte na prověřené obchodníky, u kterých dopředu víte, jaká je cena za poskytované služby.

    architecture-949696 960 720

    Pokud vás zajímají reality v Praze, doporučujeme se obrátit na firmu JLL, která je nadnárodní a má bohaté zkušenosti. Nemusíte se bát ani vysoké provize, protože JLL je opravdu férová firma, která má provizi nulovou anebo minimální.