Řezání diamantovou technikou

Posted in Ostatní

Řezání betonu, železobetonu, cihel nebo kamene bývá častým pracovním výkonem při stavbě nového domu nebo při rekonstrukci. Firma MDi Martin Divila Zlín, specialista na tyto typy prací, používá k řezání betonu diamantovou techniku firmy Hilti. Tato technika je používána například při vytváření otvorů pro okna a dveře, odstraňování stěn a stropů, podřezávání vlhkého zdiva nebo srovnávání nerovností stěn. Díky nadčasovému technickému řešení, vysokému stupni bezpečnosti, spolehlivosti a pracovnímu komfortu techniky firmy Hilti je zaručena spokojenost zákazníka s konečným výsledkem.

Jak vybrat správnou sekačku?

Posted in Ostatní

Spousta domů se dnes pořizuje s velkou zahradou, o kterou je třeba se starat. A pokud nemáte čas na chov ovcí, musíte mít přinejmenším ruční sekačku doma. Traktůrek si nemůže dovolit každý. Jaké aspekty určují, kterou koupit? Jsou to Velikost trávníku, Povaha terénu, Členitost terénu, Výbava a Mulčování, sběr, výhoz. Ať už jsou vaše podmínky jakékoliv, rozsáhlou nabídku má firma Hitl s.r.o. Mezi její dominanty patří právě sekačky John Deere. Unikátní kvalita zajišťuje spolehlivou údržbu celé zahrady.

Pro koho je bydlení v dřevostavbě vhodné?

Posted in Ostatní

dřevostavby Brno

Přemýšlíte o bydlení ve dřevostavbě? V českém prostředí nemají dřevostavby tak dlouhou historii, a proto není rozhodování jednoduché. Pojďme se proto podívat na výhody a nevýhody bydlení v moderním dřevěném domě. Třeba se vám po přečtení tohoto článku dřevostavby Brno zalíbí, třeba ne. Přesvědčte se sami.

Terasa je dnes nezbytností

Posted in Ostatní

Vlastníte restauraci, hospůdku nebo kavárnu? Právě začíná letní sezóna, lidé chtějí sedávat venku na zahrádkách a terasách. Pokud žádnou nemáte, tak si ji rychle pořiďte, protože se k vám zastaví i náhodní kolemjdoucí, maminky s dětmi apod. Můžete si pořídit také trampolínu, pískoviště při prolézačky pro děti, které k vám pak rodiče sami dovedou.

Začínáme s rekonstrukcí rodinného domu

Posted in Ostatní

Znáte rozdíl mezi rekonstrukcí a úpravou? Rekonstrukce rodinných domů probíhá tak, že zasahujete do samotných dispozic pokojů, do stavebních záležitostí a vždy na ni potřebujete povolení od stavebního úřadu i od vašich sousedů. Rekonstrukci zahájíme tím, že si najdeme specializovanou firmu, která bude na rekonstrukci dohlížet. Nejlepší je využít společnost, o které víte, že je seriózní a specializuje se na rekonstrukci rodinných domů. Dalším krokem je prohlídka domu, kdy společnost zjistí, v jakém stavu se dům nachází a jaké úpravy budou potřeba vykonat. Následuje kalkulace a rozvržení aktivit stavebního rázu. Následuje smlouva se společností a návrh přestavby. Na základě tohoto postupu vám firma stanový rozpočet, kolik bude rekonstrukce stát.